От природата

Бъдете готови за изненади.

Целта към, която се стремим е създване на продукти с изцяло природнен състав, които да спомагат хората да изживяват отреденото им време в състояние на здраве.

Използваме изключително диворастящи български билки и съставки взети директно от природата с минимална степен на обработка, с цел запазване на богатата съвкупност от полезни свойства, които притежават.”

Нашият екип се стреми към постоянно усъвършенстване на базата на наученото. Ние четем, проучваме и издирваме в хилядолетната история на човечеството, древни народни средства, с които хората са лекували или облекчавали различни страданията. След това проучваме биохимичния състав на тези природни средства посредством съвременни научни методи. Зад всеки наш продукт, преди да ви го предложим, стоят стотици часове усилен труд.

За нас честността е важна, както в екипа ни, така и спрямо всички вас, нашите клиенти. Ние ви предлагаме само продукти, които ние и нашите семейства употребяват ежедневно. Ръководим се от принципа да сме в интерес на здравето на човека. За нас “доброто име” е по-важно от печалбата.

Билките расли на българска земя са известни в цял свят и предпочитани като суровина заради в пъти по-голяма си наличност на биологично активни вещества. Някои го отдават на специфичния климат и състав на почвата, но истината е, че никой не знае защо е така. Съвременната медицина в сегашния ѝ вид съществува от около 150 години, но човечеството се е лекувало успешно от най-различни страдания и е оцеляло с помоща на природни средства от хилядолетия.